O hodvábe

Hodvábne gumičky- moja skúsenosť

Hodvábna gumička do vlasov zlatý champaign

Vždy som bola žena, ktorá sa zaujímala o módu a krásu. Vždy som rada experimentovala s novými vecami a hľadala spôsoby, ako zdokonaliť svoj vzhľad. Tentokrát som sa rozhodla dopriať starostlivosť hlavne pre svoje vlasy. Nikdy som s nimi síce nemala problém, ale jedna moja priateľka mi ukázala hodvábne gumičky do vlasov. Ihneď na prvý pohľad ma zaujali. Slovo dalo slovo a ja som sa rozhodla, že im dám šancu.

Moje vlasy boli zbytočne poškodené obyčajnou gumičkou

Moje vlasy sú dosť vlnité, a hlavne kvôli tomu sa mi častokrát zachytávali v obyčajných gumičkách a zbytočne sa treli. Trenie vyvolávalo zbytočné lámanie vlasov, ich krepatenie a rozdvojené končeky. Každý človek, ktorý má podobný typ vlasov ako ja vie, že potrebujú oveľa viac hydratácie ako obyčajné rovné vlasy. Po dokladom premyslení som si našla kvalitný e-shop s hodvábnymi produktami a objednala som si svoje prvé dve gumičky do vlasov. Chcela som hlavne investovať do hodvábnych gumičiek, ktoré mi dlho vydržia a budem ich môcť využívať čo najviac ako sa dá.

Pokrok už po pár dňoch

Bola som fascinovaná tým, ako jemné a hebké boli tieto produkty. Celkovo sa mi páčil ich dizajn a estetickosť. Po pár týždňoch používania hodvábnych gumičiek som si všimla, že moje vlasy boli menej poškodené a krehké. Hodvábne gumičky minimalizujú ťah na vlasy, čím sa minimalizuje pravdepodobnosť poškodenia vlasových folikulov. To znamená, že po mesiaci som videla zlepšenie zdravia mojich vlasov, rovnako ako aj redukciu výskytu rozdvojených končekov.

Pokrok po dvoch mesiacoch

Po dvoch mesiacoch používania hodvábnych gumičiek som už videla zreteľné zlepšenie vo vzhľade a zdraví mojich vlasov. Moje vlasy boli silnejšie a lesklejšie, s menej viditeľnými rozdvojenými končekmi. Okrem toho chcem ešte spomenúť to, že som zvyčajne mala problémy s úzkosťou z poškodenia vlasov pri ich trení o oblečenie. Vďaka hodvábnym gumičkám som sa tohto strachu zbavila, lebo som sa dozvedela ako sa tomuto problému vyhnúť. Jednoducho si stačí len urobiť ochranný účes v podobe zapletaných copíkov alebo drdola.

Výsledky až dodnes

Celkovo som si všimla, že moje vlasy sú výrazne zdravšie a menej náchylné na poškodenie ako predtým. Sú silnejšie, lesklejšie a menej náchylné k rozdvojeným končekom. Okrem toho som bola schopná pociťovať menej bolesti pri dávaní gumičiek preč z vlasov a menej vypadávania vlasov pri česaní alebo kefovaní.

Záver

Účinky používania hodvábnych gumičiek sa môžu líšiť od osoby k osobe. Pokiaľ však budete pravidelne používať hodvábne gumičky, budete schopná vidieť výrazné zlepšenie vo svojich vlasoch a minimalizovať ich poškodenie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *