O hodvábe

Sladké sny s hodvábom

Grace hodvábna čelenka do vlasov

Výhod, ktoré prírodný hodváb ponúka sme síce už ako tak priblížili prostredníctvom iného článku na LoveSilkSK. Hodváb však prináša jednu konkrétnu výhodu, ktorej patrí dozaista zvláštne miesto. Je ňou práve skvalitnenie tak dôležitej veci, akou je spánok.

Dôležitosť spánku a následky jeho nedostatku:

Spánok a predovšetkým jeho kvalita hrá v našich životoch dôležité miesto, ktoré má nepochybne vplyv nielen na nasledujúci deň, ale možno tvrdiť, aj na zvyšok života. Ak si nedoprajeme alebo jednoducho nevieme dopriať dobrý spánok, nemôžeme žiadať ani od nášho organizmu a tela, aby fungovalo ako hodinky. Jednoducho povedané, ak nebudeme dobre vyspatí, znižuje to radikálnym spôsobom aj kvalitu nášho života.

Výkon však nie je jediný následok zlého spánku. Doplácajú na neho aj ďalšie aspekty, ako napríklad pokožka, pleť, psychické zdravie.

Praje skutočne hodváb len tie najsladšie sny?

Málokto však vie, že aj taký hodváb, ktorého je plné Love Silk, môže dopomôcť k tomu, aby sme sa ráno zobudili čerství, ako rybička a krajší ako noc predtým. Ak ste sa domnievali, že hodvábne posteľné obliečky alebo pyžamá, ktoré vidíme vo filmoch sú iba klišé, potom ste na omyle.

Práve tento materiál je ten najvhodnejší pre kvalitný spánok. Podľa viacerých odborníkov je správnejšou voľbou dokonca v porovnaní s jedným z najobľúbenejších materiálov, bavlnou. Najmä z dôvodu, že bavlnená posteľná bielizeň je príliš krčivá, čo môže mať negatívny vplyv na našu pleť. Naproti tomu hodváb je hladký a oveľa menej krčivý a teda z pohľadu pokožky tela priaznivejší.

Okrem Love Silk masiek na oči ponúkame aj Love Silk obliečky na vankúše z hodvábu, ktoré len podporujú slová doktorky o hodvábnej jemnosti a na dotyk príjemnom materiály.

Účinky hodvábu na náš spánok teda nie sú len akési vymyslené komerčné frázy, ale aj skutočne doložené fakty a slová odborníkov, ktoré skutočne považujú prírodný hodváb za vhodnejší materiál na spánok ako stále viac preferovanú bavlnu.

Zdroje

https://vysetrenie.zoznam.sk/cl/1000649/1769395/Hodvab-predstavuje-viac-nez-len-eleganciu-a-krasu–Pohlcuje-skodlive-UV-ziarenie-a-lieci-pokozku-
https://www.organic-oasis.sk/blog/vedeli-ste-o-tom–ze-hodvab-dokaze-zlepsit-kvalitu-vasho-spanku/

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *