O hodvábe

Energetické vlastnosti pravého hodvábu

Hodvábny set hodvábny vankúš, maska na spanie, valček do vlasov a gumičky - ružové zlato

Verte či nie, energie fungujú úplne všade okolo nás. Niektorí ľudia viac dbajú o to, aby sa obklopovali čo najlepšími možnými materiálmi a zároveň energiami, ale na druhej strane to pre niekoho iného nemusí byť až také podstatné. Ako ste na tom vy?

Či už je pre vás energia podstatná viac alebo menej, vždy je dobré obliekať si a mať okolo seba príjemné materiály, ktoré vyžarujú skutočne dobré vibrácie. Preto si poďme o nich povedať viac. Pretože jednoznačne medzi ne patrí aj pravý prírodný hodváb.

Viete, čo presne môžete od pravého hodvábu očakávať? Má teda hodváb nejakú energetickú vlastnost?

Úžasnou správou je, že prírodný hodváb ako prírodný materiál pracuje naozaj pre vás. A to či už na ňom ležíte, oblečiete si ho alebo ho máte vo vlasoch. Veľkú výhodu má prírodný hodváb predovšetkým počas spánku. Pokiaľ vy spíte, dokáže zlepšiť vašu psychickú pohodu. Máte nepokojné noci? Ťažko zaspávate? Budíte sa zo sna? Tak môžete vyskúšať práve vankúš z prírodného hodvábu, pretože dokáže odháňať aj zlé sny.

Navyše, na rozdiel od niektorých iných materiálov nemení elektromagnetické pole ľudského tela, a preto dokáže chrániť telo aj zvonku. V neposlednom rade napomáha prirodzenému toku energie. Čo to však v praxi znamená? Náš ľudský organizmus je charakterizovaný komplexným prostredím, ktoré sa skladá okrem iného z prostredia z vodných roztokov elektrolytov, koloidov a buniek. Mozog so svojimi 10 miliardami nervových buniek tvorí tisíce prepojených komunikačných kanálov, pričom prenos prebieha elektrochemickými procesmi na veľmi nízkom energetickom rozsahu. Naše telo tak funguje v určitom elektromagnetickom poli, pričom je dôležité, aby toto pole ostávalo nemenné.

Je naozaj hodváb kvalitný?

Prírodný hodváb je ako materiál už po tisícročia známy ako mimoriadne kvalitný a jedinečný materiál. Nie je to však len pre jeho krásu, pretože má aj ďalšie spomínané atribúty. Medzi jeho ďalšie užitočné vlastnosti patrí aj to, že je hypoalergénny, hydratuje a stará sa o vašu pokožku. Práve tieto jeho spomínané vlastnosti súvisia s tým, že obsahuje aj proteíny či aminokyseliny.

Prírodný hodváb však ani nevytvára statickú energiu pri kontakte s vlasmi či pokožkou a za to vďačíme práve jeho zloženiu. Vďaka tomu pomáha udržiavať váš mladistvý vzhľad a prispieva k celkovej pohode organizmu. Mnoho ľudí potvrdzuje tieto skvelé vlastnosti prírodného hodvábu, s ktorým sa jednoducho žije lepšie.

Akonáhle si obľúbite výrobky z pravého hodvábu, pravdepodobne od nich už nebudete chcieť upustiť a budete ich milovať!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *